FØR

ETTER

STILRENT KJØKKEN

Prosjekttype: Totalrenovering av hele hytten. Utarbeidelse av fasadeendringer, ny planløsninger, valg av innredninger, materialer, møbler og farger.

 

Oppdrag: Evjen Sønstebø AS designet løsninger med fokus kundens behov i dag og fremover i tid. Kunden trengte bl.a. smarte løsninger for oppbevaring og overnattingsbesøk av venner/barnebarn. Det ble designet et gjesterom med plassbygde køyesenger og løsninger til oppbevaring - en møbelsnekker på engasjert.

 

Hytta hadde et kjøkken hvor utsikten vendte inn mot inn skogen. Dette ble endret på ved å rive ned veggene og å «åpne og snu» kjøkkenet. Stuen og kjøkkenet ble ett. Kunden kan nå nyte den fantastiske utsikten mot sjøen, mens sommermaten blir laget på den nye kjøkkenøya. Den fantastisk utsikt blir utnyttet på en bedre måte.

 

Ny løsning til peis og med et arrangement med hyller.

 

Utført arbeid:

  • Utbygging, ombygging og design

  • Tegnet og designet hele hytta - utarbeidet en fargepalett og nye planløsninger

  • Tegnet og designet fasadeendringer

  • Utførte byggemelding til kommunen, for kunden

  • Innhentet priset fra kjøkkenleverandører og div leverandører

  • Tegnet design til spesialløsninger på innredningsmøbler, plassbygd av møbelsnekker.

  • Utarbeidet tekniske tegninger til møbelsnekker. Holdt i prosjektet

HVA

TOTALRENOVERING AV LEILIGHET - Kjøkken

HVOR

SANDEFJORD

NÅR

2018 - 2019

EVJEN SØNSTEBØ AS - Mobil:  902 25 996 - Nordre Fokserød 13B, SANDEFJORD - e post: nina@evjensonstebo.no - Organisasjonsnummer: 914 197 279 mva