OM EVJEN SØNSTEBØ INTERIØR- OG DESIGNSTUDIO

Jeg heter Nina Evjen Sønstebø, bor i Sandefjord, er gift og har tre barn.

 

I mer enn 25 år har jeg tilsammen hatt flere kreative stillinger som AD, grafisk designer, kreativleder, dekoratør og interiørdesigner.

 

I tillegg til utdannelse innen grafisk design, merkevarebygging, medie- og markedskommunikasjon, retorikk og coaching, er jeg utdannet dekoratør fra Sverre Wolff Dekorasjon og Reklameskole; med innhold av fag som design, utarbeidelse av butikkdesign, konseptutvikling, stands, vareeksponering, dekorasjon og interiør.

 

Jeg er lidenskapelig opptatt av estetikk, design og ”smarte løsninger”. Jeg vil beskrive meg som kreativ, estetisk sterk og en som har praktiske forståelse av ”rommet”. 

 

Med mine leveranser tegner jeg alltid perspektivskisser av ferdig resultat i tillegg til farge- materialforslag. Min erfaring er at det er mange som synes det er vanskelig  ”å se det ferdige resultatet for seg”. En perspektivskisse vil gi deg et mer konkret inntrykk av ”det nye” og det gir et enklere grunnlag for å korrigere underveis.

 

Jeg tar alltid utgangspunkt i dine preferanser og behov. På samme måte som våre personligheter og behov er unike, bør detaljene og løsningen i rommene også gjenspeile dette unike og spesielle ved hvem du er. Derfor blir den ”førstesamtalen” så viktig. Med coaching som verktøy vil jeg være opptatt av å finne gode designløsninger slik at hjemmet ditt skal gjenspeile deg og din verden.

Interiørdesigner Nina Evjen Sønstebø 

leverer helhetlige løsninger til boliger, hytter og bedrifter.

EVJEN SØNSTEBØ AS - Mobil:  902 25 996 - Nordre Fokserød 13B, SANDEFJORD - e post: nina@evjensonstebo.no - Organisasjonsnummer: 914 197 279 mva