top of page
IMG_7752.jpg
383359AE-0815-4CE8-8323-0CE770063CAB.jpe
IMG_7736.jpg
Om Evjen Sønstebø Interiør- og designstudio AS

I mer enn 25 år har jeg til sammen hatt flere kreative stillinger som AD, grafisk designer, kreativ leder, dekoratør og interiørdesigner.

 

I tillegg til utdannelse innen grafisk design, merkevarebygging, medie- og markedskommunikasjon, retorikk og coaching, er jeg utdannet dekoratør fra Sverre Wolff Dekorasjon og Reklameskole; med innhold av fag som design, utarbeidelse av butikkdesign, konseptutvikling, stands, vareeksponering, dekorasjon og interiør.

 

Jeg er lidenskapelig opptatt av estetikk, design og ”smarte løsninger”. Jeg vil beskrive meg som kreativ, estetisk sterk og en som har praktiske forståelse av ”rommet”. 

 

Med mine leveranser tegner jeg alltid perspektivskisser av ferdig resultat i tillegg til farge- materialforslag. En perspektivskisse vil gi deg et mer konkret inntrykk av ”det nye” og det gir et enklere grunnlag for å korrigere underveis. Min erfaring er at det er mange som synes det er vanskelig  ”å se det ferdige resultatet for seg”, derfor har jeg valgt å bli en del av Skyhome sitt nettverk og kan nå levere fotorealistiske bilder/skisser i 3D format.

 

Jeg tar alltid utgangspunkt i dine preferanser og behov. På samme måte som våre personligheter og behov er unike, bør detaljene og løsningen i rommene også gjenspeile dette unike og spesielle ved hvem du er. Derfor blir den ”førstesamtalen” så viktig. Med coaching som verktøy vil jeg være opptatt av å finne gode designløsninger slik at hjemmet ditt skal gjenspeile deg og din verden.

Interiørdesigner Nina Evjen Sønstebø 

- leverer helhetlige løsninger til boliger, hytter og bedrifter.

bottom of page